petak, 12. listopada 2012.

Mae sistem

Ovaj sistem samorazvoja  osmislio je Haris Delić, uvodni tekst preuzet je sa njegove stranice MENTALALTEREGO Za više informacija i više o samoj tehnici, posletite njegovu stranicu.


Dobrodošli u MAE sistem. Ovaj sistem samorazvoja je napokon tu nakon dugo vremena i jako puno istraživanja. On je besplatan za koristenje i tu je da vam pomogne prebroditi krize i počnete se razvijati u nekom drugom smjeru od dosadasnjeg, razvijati se u smjeru svoje prave prirode i ostvariti sve ono što se idući tim putem može ostvariti. Sve vježbe unutar ovoga programa su bitne i moraju se ozbiljno shvatiti kao i cijeli program kako bi se moglo dobiti najviše od njega. Praksa je i u ovom programu najbitnija i što više vremena uložite radeći na programu to možete očekivati brže i jaće rezultate.
Sve vježbe u ovom programu radite na svoju ruku i odgovorni ste za sve rezultate koje te vjezbe donose. Ovaj program nije nikakva zamjena za fizicku niti psiholosku pomoć profesionalnih doktora i psihijatara, ali vam može pomocć da se lakse usmjerite i ostvarite i takve rezultate.

Još da napomenem da je profesionalno bavljenje korištenjem vježbi iz ovog programa zabranjeno, jer je on napravljen samo za vase lično korištenje. Sva prava zadržava autor programa. Kopiranje sadrzaja i tekstova iz ovog programa je takodjer zabranjeno.
Ovo je moćan sistem i siguran sam da će vam se svidjeti njegova jednostavnost i pristupačnost, a naročito rezultati koje donosi.

Želim vam dobrodoslicu!
Haris

Nema komentara:

Objavi komentar