srijeda, 10. srpnja 2013.

Proces prisutnosti – Michael Brown

Pohvale knjizi Proces prisutnosti

Proces prisutnosti predstavlja čudesnu psihološku i duhovnu pobjedu. Michaelovi uvidi su dublji i obuhvatniji od bilo kojih s kojim sam se susrela tijekom svoje osobne i profesionalne tridesetogodišnje prakse.

Bit temeljitog psihološkog rada uspio je uskladiti s duhovnim rastom, a to je razumijevanje uspio prenijeti u logičan, sekvencijalan i jednostavan proces iscjeljivanja i otpuštanja starih i tvrdokornih prepreka.

Sušan Simpson, doktorica psihologije, Parksville,
Britanska Kolumbija, KanadaNećete dopustiti da vam prođe još jedan dan, a da život ne sagledate na nov način, otvorenim očima, što vam omogućuju ovi uvidi.
Osim toga, ovdje je riječ o detaljno objašnjenoj metodi kojom možete otkloniti sve ono što vas je uistinu sprečavalo u napredovanju. Michael upada u vaš život kao što je Rumijev učitelj Sams upao u njegov, baca sve vaše knjige u zdenac, govoreći »A sada mi dopusti da ti pokažem kako da počneš živjeti u skladu s onim o čemu si čitao«.
 
Vjerujem da će milijuni ljudi pročitati ovu knjigu i njome napraviti veliki korak prema novome svijetu.

Stephen Summers, iscjeliteljkiropraktičar, Austin,
Texas, Sjedinjene Američke Države


Već me je i samo čitanje Procesa prisutnosti ispunilo dubokom nadom da ću iscijeliti svoj život, jer 25 godina patim od bolova izazvanih reumatskim artritisom. Pročitala sam je tijekom odmora, ležeći na brežuljku. Okrećući stranice na tom spokojnom mjestu, osjećala sam da proces preuzima moj život u svoje ruke... Osjećala sam da se oslobađam.
 
Nora Morin, privatnica, Parksville, Britanska Kolumbija, Kanada

Ova mi je knjiga kroz osobno iskustvo pokazala da ne postoji bolji trenutak koji bismo mogli iskusiti nego što je ovaj sadašnji te da ne postoji uzvišenija spoznaja od one da nas svemir bezuvjetno podržava.

Jeevan Gounden, poduzetnik, Johannesburg, Južnoafrička Republika


Proces prisutnosti nije samo još jedna od knjiga za samopomoć, nego praktičan alat koji nam pomaže da uzde svojega života i svoje svrhe s poštovanjem i suosjećanjem preuzmemo u vlastite ruke.

Barbara Mowat, predsjednica Instituta za globalne veze i komunikacije,
Abbotsford, Kanada


Ovaj mi je proces pomogao da se suočim s vlastitim strahovima i tako se oslobodim vlastite prošlosti. Namijenjeno onima koji su voljni »prihvatiti stvarnost«.

Terry Betty autorica, Johannesburg, Južnoafrička Republika

Je li možda uistinu točno da nama upravlja neki program čijega postojanja nismo svjesni. Proces prisutnosti poziva nas da kroz vlastito iskustvo dobijemo odgovore na to pitanje.

Pete Pietrie, hortikulturolog, Dhahran, Kraljevstvo Saudijske Arabije


Proces prisutnosti svježa je, originalna i posebna knjiga koja me je ponijela u više stanje svijesti još dok sam je čitala. Michael Brown nam svojim jezikom nalik uspavanki, svojim snažnim i dubokim podukama, kao i kvalitetom vlastite Prisutnosti, pokazuje kako iskoračiti iz paradigme utemeljene na vremenu i zakoračiti u radost i životnost tajne prosvjetljenja svjesnosti sadašnjeg trenutka.

Victoria Ritchie, urednicaduhovna učiteljica, Mili Valley, Kalifornija,
Sjedinjene Američke Države


Ovaj Proces sličan je prljavom staklenom oknu. Na oknu je otisak vaše prošlosti, možda otisak ruke strogog oca, možda kapljica suze koja je potekla jer nas nitko nije htio saslušati, možda nešto slično tome. Putem Procesa možemo otkloniti te otiske i mrlje s prozorskog okna i ponovno otkriti jasnoću koja je oduvijek bila ondje. Kod mene je taj proces započeo još dok sam čitao knjigu.

Vim Rolaff, poduzetnikfotograf, otok Vancouver,
Britanska Kolumbija, Kanada


Uistinu mogu reći da sam se u velikoj mjeri oslobodila dugogodišnjeg bijesa, kajanja, osjećaja tuge i krivnje, grižnje savjesti, straha i depresije.
 
Sharon Botha, vlasnica kafića, Pretoria, Južnoafrička Republika


Ovo je iskustvo namijenjeno svima nama koji uistinu tragamo za istinom o tome tko smo i što jesmo te zašto se uopće nalazimo na ovoj planeti.

Nikolas Jankovich, financijski savjetnik, Durban,
Južnoafrička Republika


Ova mi je knjiga pokazala kako trebam djelovati prema vanjskome svijetu, a ne reagirati na njega.

Dimitri Anastasiou, vlasnik restorana, Johannesburg,
Južnoafrička Republika

Uspjela sam razriješiti emocionalne poteškoće koje su utjecale na moje osobne odnose i na profesionalna iskustva.

Amitha Hughes, televizijska i radijska novinarka, Johannesburg,
Južnoafrička Republika


Sada osjećam duboko razumijevanje prema onome što je prošlo, zahvalnost prema onome što je sada i prihvaćam ono što tek treba doći.

Joan Tinker, Johannesburg, Južnoafrička Republika


Kad sam postao prisutniji, to me usporilo, tako da se sada bolje mogu usredotočiti na ono što radim ovoga trenutka, a ne samo na ishod.

Wepener Botha, neovisni novinar, Pretoria, Južnoafrička Republika


Proces prisutnosti pružio mi je neposredne i trajne učinke koji su značajno produbili moje unutarnje spokojstvo, osobne odnose i sposobnost pružanja i primanja ljubavi.

Jeremv Harris, geologsavjetnik na području informacijske tehnologije,
Guateng, Južnoafrička Republika


Ova me knjiga potakla da se otvorim veličanstvenosti. Sitnice koje su me nekoć uznemirivale sada me više ne mogu deprimirati.

Tamsin Lodge, izvršni računovođa, Gauteng, Južnoafrička Republika


Uz pomoć ove knjige spoznala sam da je moja percepcija drugih samo odraz mojeg unutarnjeg stanja.

Samantha Jankovich, računovođa, Cape Town, Južnoafrička Republika

Nema komentara:

Objavi komentar