četvrtak, 6. studenoga 2014.

Kome je namjenjena energetska potpora sa Kvantnim kodom

Osobama koje su krenule putem osobnog razvoja, bilo da ih je pokrenula fizička bolest, emocionalna kriza, mentalna zbrka. Osobe koje se osjećaju zaglavljeno u nekom segmentu života, vrte se u krug. Onima koji su radoznali i željni znanja, koji žele rasti i razvijati se, upoznati sebe. Svima koji žele ostvariti napredak u svom emotivnom, mentalnom i fizičkom zdravlju i prenjeti ga na sve aspekte svog života. Osobama koje žele podići svoju energiju kako bi bili što svjesniji za dublje uvide u svoje biće i postojanje.

Očekivanja od potpore

Svatko dobiva ono što mu je u određenom periodu potrebno. Slanjem odabranih informacija, pokrene se proces, koji traje. Kod nekih osoba do rezultata dolazi vrlo brzo. Kod nekih će se rezultati ispoljiti nešto kasnije. Rezultat se također pojavljuje u prepoznatljivoj formi ili u formi koja možda i neće biti prepoznatljiva. Radi se o tome da ono što nam je potrebno ne podudara se uvijek s onim što očekujemo ili želimo. Najbolji je stav taj da se prepustimo višoj inteligenciji i tada će rezultat biti ono što nam je najpotrebnije. Cilj terapije je ukloniti sve prepreke koje duši, umu i tijelu onemogućuju skladnu suradnju i postići cjelovitost kako bismo mogli živjeti u zdravlju.

KVANTNI KOD u praksi

Quantec je sistem koji pomoću diode sa bijelim šumom uspostavlja interaktivnu komunikaciju sa našim energetskim poljem. Energetsko polje pohrani se na digitalnu fotografiju koja se zajedno sa osobnim podacima pohrani u sistem. Sistem tada skenira energetsko polje i prema trenutnom stanju određuje Osobni KVANTNI KOD, određene vibracije, koje su nužne za postizanje cjelovitosti. Istim putem, preko fotonskog zapisa na fotografiji, vibracije Osobnog KVANTNOG KODA šalju se u intervalima od svaka dva sata, naredna dva mjeseca. U tom se periodu pokreću procesi koji su potrebni kako bi se povezali sa svojom bazičnom vibracijom. Budući da se u tom periodu promijenila naša energetska struktura, za nastavak i napredak Quantec sistem određuje novi Osobni KVANTNI KOD sa kojim se može nastaviti prema željama i potrebama. Cijena dvomjesečne potpore je 300 kn.

Još jedna velika prednost Quantec sistema je ta da se interaktivna komunikacija odvija na daljinu. Budući da vremenski i prostorno nismo ograničeni, za prijenos informacija dovoljna je digitalna fotografija i osobni podaci. Komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.

Evo i zanimljiv "izvještaj" zadovoljne korisnice

Draga Irena,
zaista su brzo prošla ta dva mjeseca. Potporu sam zaista osjetila cijelo vrijeme no nikako da sjednem i sažmem sve u poruci i da vam pošaljem "izvještaj". Lijepo ste to zaokružili pa se potpora najviše osjeća na psihičkom planu-mirna sam u reakcijama na tatino ponašanje i sveukupno sam stabilnija i imam uvid i jasnoću što s njim i svima nama. Mislim i jasno mi je da sam izašla iz zatvorenog kruga i nekih loših misaonih obrazaca tako da sam dobro, zapravo  super! I kilaža je manja a alergija je slaba, tu i tamo kihnem, hehe!

Uz ovaj "izvještaj" stavit ću listu informacija koje čine potporu, da vidite kako to izgleda u praksi. Vidjet ćete kako su obuhvaćene sve razine, a krenuli smo od cilja: Razvijanje ljubavi u odnosu sa ocem.
Ovdje otvorite PDF
Lista informacija

Nema komentara:

Objavi komentar