utorak, 29. studenoga 2016.

Quantec iskustvo, J.H.

Priča ide ovako...unazad 3 tjedna počeo sam raditi na novom poslu, kao što to biva na samom početku kada uđeš u novi sustav potrebno je uložiti 200% energije da se ovlada svim procesima koje sustav zahtjeva, a prekovremeni rad i stres se podrazumjevaju pod normalno, kada se k tome dodaju 2 vikenda koja isto tako provedeš radeči noćne smjene na drugom poslu, a usput još odeš na vjenčanje jer si prije 3 mjeseca obečao prijatelju, desi si se jednostavan krah psihofizičkog sustava, tijelo se razboli, mentalne funkcije se smanje i nastupi stanje permanentog iskušavanje deficita energije i lagane depresije.

Upravo se ovaj scenarij meni desio, i osjećao sam se zbilja jadno, pitanja kao što su da li je to smisao života i kako sam tako zaglavio nisu prestajala zvoniti u glavi. Tijelo mi je bilo teško kao kamen, bio sam odcjepljen od emocija, od života, energija nije jednostavno tekla.

Unatoč tome nastojao sam svaki slobodan trenutak iskoristiti za rad na sebi nebi li uzemljio ovo stanje i podigao razinu energije. Čak sam malkice uspijevao u tome, ali sam se toliko potrošio da nisam imao od kuda „povući energiju“ da napravim značajniji pomak, a ono malo centriranosti koje sam dobio izgubio bi iduće jutro kada bi krenuo na posao.

Ovako frustriran, potrošen i prehlađen molio sam svemir za bilo kakvu pomoć, samo da se izvučem iz ovoga stanja...

Nekoliko trenutaka kasnije dođe mi misao da se javim Ireni..., nisam okljevao ni trenutka, te sam joj poslao poruku, skratio sam radno vrijeme i produžio do Bistre. Irena me pitala što se dešava i što želim? Ukratko sam joj ispičao svoju „žrtva priču“ i nakon kratkog mentaliziranja i bezuspješnog pokušaja da iz sebe izvučem bilo kakvu konstruktivnu namjeru, Irena me prekine i predloži da postavimo namjeru u smjeru da se pokrene energija u sustavu kako bi se uopće mogao centrirati.

Uglavnom rekao sam ok.

Postavili smo namjeru ENERGIJA SLOBODNO TEČE CIJELIM MOJIM BIĆEM , te smo napravili analizu. Stroj je ponovno pokazao svoju nepogrešivu točnost pokazavši mi na ekranu kompletno moje psihofizičko stanje. Dok sam čitao analizu isčuđavao sam se kako je sve to znao, pokazao mi je sve fizičke tekobe koje sam imao, nepoželjnja vjerovanja o sebi i životu koje vrtim cijeli život, te stanja koje sam iskušavao.

S obzirom na analizu Quantec je sam iz baze odabrao informacije koje će mi slati, budući da sam imao povjerenja u Irenu i iskušavao sam krizu, nisam dvojio da li su informacije koje će biti „upucane“ u moj energetski sustav dobre za mene, jednostavno sam vjerovao da jesu.

Tek što je analiza završila, vidio sam svoju sliku na ekranu, Quantec je započeo „upucavati“ informacije u moj energetski sustav. Otišao sam do kauča i legao da malo odmorim, nije prošla ni minuta od kada je Quantec počeo raditi svoj posao u grudima sam osjetio navalu boli i tuge, bol koja me očito tjednima tištila sada je u tren oka izašla u svijesno.

Prihvatio sam osjećaj i nježno ga ispratio doslovno sa nekoliko udisaja i izdisaja. U tome trenutku osjetio sam kako mi se tijelo energizira, postaje mekano i lagano, pritisak iz glave se počeo spuštati i nestajati, misli koje su mi stvarale zabrinutost nestale su da sam jedva primjetio, kompletna kriza nestala je kao rukom odnešena.

Odjednom je tijelom počela teči energija, počeo sam osjećati noge, te me obuzeo nježan osjećaj mira i radosti. U trenutku mi se javila inspiracija, dobio sam hrpu uvida i moj fokus je ponovno bio usmjeren na konstruktivno.

Odmoran i energiziran pozdravio sam se sa Irenom, kada sam izašao na dvorište imao sam osjećaj da ponovno vidim, boje su bile tako čiste, mogao sam osjetiti svaku travku i list na drvetu, osjećaj je bio fenomenalan.

Čak je i moja partnerica osjetila dobrobiti Quanteca kada sam prpošan došao došao do nje, imali smo intezivno druženje do kasno u noć...

Idući dan probudio sam se sa lakoćom, sa elenom sam otišao na posao, cijeli dan sam osjećao mir, stvari su jednostavno tekle, zaredali su se novi klijenti a da nisam ni bio usmjeren na to.

Čak nisam ni trebao raditi prekovremeno, odjednom mi se ponovo otvorilo vrijeme za rad na sebi i posvetio sam se sebi.

Pod dojmom Quanteca i u znak zahvale Ireni odlučio sam iskreno podjeliti svoju priču...

J.H.


Nema komentara:

Objavi komentar