četvrtak, 17. studenoga 2016.

Pozivam Vas da iskoristite pogodnost besplatne analize Općeg psihofizičkog dobrostanjaQUANTEC (QUANtum TEChnology) je najnapredaniji kompjuterski sistem koji korisnicima nudi interaktivnu biokomunikaciju na daljinu. Instrumentalna biokomunikacija je razmjena informacija između živih organizama i računalnog programa. 
Taj fenomen koristi Quantec sistem i pomoću diode sa bijelim šumom uspostavlja komunikaciju sa osobnim biopoljem, prepozna moguće smetnji koje su se već pojavile ili bi se mogle pojaviti u bliskoj budućnosti.

Kao prenosnici informacija u tom procesu služe nam fotoni. Energetsko polje pohrani se na digitalnu fotografiju i tako svaki biofoton dobiva svoj bračni foton. Znanstveno je dokazano da simultano održavaju kontakt jedni s drugima bez obzira na udaljenost.

Na subatomskoj razini sastavljeni smo od visokoenergetskih fotona, naše tijelo sastoji se od svjetlosti i informacija sadržanih u valovima interferencije. Ono što promijenite na razini fotona, pokreće promjenu u obrascima svjetlosti i informacija. Na toj razini djeluje energetsak potpora sa Quantec sistemom. 

Više o Quantec energetskoj potpori pogledajte na stranicama kvantnikod.com

Quantec ▪ Morfološka polja

Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kreira nove baze informacija i koristi ga na svoj jedinstven način. Baze informacija, odnosno morfološka polja djeluju kroz rezonanciju i vibraciju. Morfološka polja su polja svijesti, to su nevidljivi vibracijski nivoi. Quantec omogučuje rezonanciju između živih organizama i baza informacija i tako korisnik sam sebi nesvjesno odabire vibraciju koja mu je trenutno potrebna, svoj Osobni KVANTNI KÔD.

U vibraciji Osobnog KVANTNOG KÔDA sadržane su informacije morfoloških polja koje Vam ovdje ukratko predstavljamAETHERIC OILS ▪ Eterična ulja djeluju na tijelo, um i duh. Kreću se kroz međustanični prostor i tjelesne tekućine, povezuju  nas s božanskim do dodira s proširenom sviješću.

AFIRMACIJE ▪ Afirmacijama  pokrečemo  pozitivnu autosugestiju i istovremeno dublje procese transformacije. Namjera svjesnog uma  usklađuje se s programima podsvjesnog uma.

ARHETIPOVI ▪ Arhetipovi su univerzalni obrasci ponašanja koji vam mogu, nakon što ih prepoznate, pomoći da bolje razumijete sebe i svoje mjesto u svijetu.

AURA SOMA ▪ Aura-Soma predstavlja prečac između našeg fizičkog tijela, naše zemaljske svijesti i duše.  Pomaže nam da se sjetimo tko smo u stvarnosti i zašto smo došli ovdje na Zemlju u ovom vremenu i prostoru.

AUTOAGRESIJE ▪ Uklanja uzroke koji dovode do autoagresivnih samouništavajućih stanja na fizičkoj razini.

AYURVEDA ▪ Ayurveda regulira tri doše, tri psihofizičke energije koje kontroliraju tjelesne funkcije. Da bi čovjek bio zdrav sve tri doše trebaju biti uravnotežene.

BIOCHEMIC TISSUE SALTS (Schüsslerove soli) ▪ Ravnoteža 12 glavnih vrsta tjelesnih soli, tj. minerala koje ljudsko tijelo prirodno sadrži. Održavanje stabilnog metabolizma unutar stanica je ovisno o prisutnosti tih soli u pravom omjeru u tekućini koja okružuje stanicu.

BOLESTI I NJIHOVO LIJEČENJE ▪ Kao početna točka uzima se određeno stanje koje možemo nazvati imenom klasificiranih bolesti i odabiru se informacije potrebne za liječenje iz svih baza podataka.

ČAKRE ▪ Čakre su energetski centri u tijelu i izvan tijela, akumuliraju i distribuiraju energiju po našem tijelu. Ta nam energija pomaže uskladiti duhovno i fizičko.

DETOXIFICATION ▪ Pokreće čišćenje na svim razinama od čišćenja crijeva, raznih uticaja iz atmosfere do čišćenaj na razini duše.

DODACI PREHRANI ▪ Ova baza sadrži informacije energetskih dodataka, ljekovitog bilja, antioksidante, minerale, multivitamine, vitamine, prirodne dodatke i prirodne antibiotike.

ENEAGRAMI ▪ Transformacija najdublje odluke na neurološkom nivou, najdublje unutarnje slabosti, vodi nas do najveće osobne snage.

ENERGIJSKA TIJELA ▪ Temelji se na raznim energetskim tehnikama kao što je Reiki, Ho’oponopono.

ENZIMI ▪ Enzimi upravljaju kemijskim procesima u pojedinačnim organima kod čovjeka, životinja i biljaka. Zovu ih još i fontana mladosti, obnavljaju energiju, potiču veću izdržljivost i imunitet.

FREKVENCIJE ▪ Temelji se na frekvencijama Dr.Clark, Dr.Rif, iscjeljujućoj glazbi, gong i solfeđo frenkvenijama.

HARMONIZIRANJE DUŠE I TIJELA ▪ Uklanjanje nepoželjnih stanja, stavova i misli, te poticanje poželjnih.

HOMEOPATHY ▪ Homeopatija djeluju na uzrok poremećaja i osobu kao cjelinu.

HOMEOPATIJA ZA DUŠU ▪ Transformacija psihičkih i psihosomatskih tegobe do razine duše.

HORMONI ▪ Regulacija i balans hormona. Hormoni su zaslužni za regulaciju brojnih fizioloških procesa poput metabolizma, rasta i razvoja, a djeluju i na raspoloženje.

ICD 10 ▪ Poticanje ozdravljenja organizma prema klasifikaciji bolesti i srodnih zdravstvenih problema.

IZLOŽENOSTI ▪ Detoksikacija i uklanjanje posljedica na tijelo i um od uticaja aditiva i raznih zagađenja iz atmosfere.

KOD SIMBOLA ▪ Iscjeljujući energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje. Djeluje na ozljede, emocionalno tijelo čovjeka, unutrašnje dijete.

KRALJEŽNICA ▪ Kroz zdravlje kralježnice djeluje se na cjelokupan osobni sistem.

KRISTALI ▪ Kristali deluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja.  Vraćaju u harmoniju suptilne energije, dopirući do uzroka u korijenu.

LIJEČENJE BOJAMA ▪ U cilju postizanja sklada duha i tijela poželjno je okružiti se bojom koja nam je tog trenutka iz bilo kojeg razloga potrebna, a umanjiti ili ukloniti boju koja je višak.

LJEKOVITO BILJE ▪ Biljke sadrže široke palete prirodnih spojeva koje koriste za obavljanje važnih bioloških funkcija, biljni spojevi imaju dugoročan blagotvoran utjecaj na zdravlje ljudi.

MERIDIJANI ▪ Stimulacijom meridijana potiče se tijek vitalne životne energije energetskim kanalima.

NEUROLOŠKO KODIRANJE ▪ Temelji se na tehnici Theta Healing Vianne Stibal i aktivaciji DNK Roberta Gerarda

NEUTRALIZACIJA GEOLOŠKIH ZRAČENJA ▪ Neutralizacija elektrosmoga, raznih frekvencija, zračenja i zagađenja iz atmosfere.

OBNOVA ORGANIZMA BROJČANIM NIZOM ▪ Temelji se na brojčanim nizovima Grigoria Grabovoia

ORTOMOLECULAR MEDICINE ▪ Ortomolekularma medicina liječi i preventira bolesti opskrbljujući tijelo optimalnim količinama informacija tvari koje se u njemu i prirodno nalaze.

OSVJEŠTAVANJE ▪ U svakoj bolesti krije se poruka koju šaljemo sami sebi. Razumijevanje te poruke vodi do izlječenja. Temelji se na knjizi „Bolest kao put“, psihologa Thorwald Dethlefsena i liječnika Ruediger Dahlkea, i na knjigama Transurfing,  Vadima Zelanda

PEPTIDES ▪ Peptidi su mal lanci amino kiselina koji su prisutni u svim stanicama tijela. U organizmu uzrokuju lučenje određenih hormona i ubrzanje metaboličkih procesa te tako indirektno djeluju na procese u stanicama.

PORUKE TIJELA ▪ Putem povezanosti duše, uma i tijela bolest otkriva gdje energetski pohranjujemo negativne emocije u svojim organima, žlijezdama i mišićima, te gdje u svojoj kralježnici zadržavamo strahove i vjerovanja.

PROCES PREOBRAZBE ▪ Temelji se na raznim duhovnim tehnikama i spoznajama.

PSIHOKINEZIOLOGIJA po Klinghardtu ▪ Transformacija raznih sukoba u osjećajima i organima.

REGULACIJA TJELESNE TEŽINE ▪ Stimulacijom akupunktrurnih točaka, biljem i homeopatijom, balansom hormona i dodacima prehrani.

SABOTAŽNI PROGRAM ▪ Transformacija raznih obrazaca i uvjerenja nastalih od predporodnog stadija i u raznim razvojnim fazama.

SPAGYRIC ▪ Spagirika ujedinjuje pozitivne atribute fitoterapije i homeopatije i djeluje na svim razinama bivanja tijelo, um i duh.

SPORT ▪ Radi se na općoj fizičkoj pripremi, oporavku i psihologiji.

STANIČNA PREHRANA ▪ Regulacija minerala i vitamina, te optimalna apsorpcija i sintetiziranje.

TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA ▪ One su izvor svih stanica tijela, a njihova sposobnost regeneracije oštećenih tkiva čini ih jedinstvenima. Zbog različitih tipova matičnih stanica koje se nalaze tijelu, uzima se cjelokupna zdrava informacija iz odabranog dijela tijela.

TIJELO ▪ Pregledava se cjelokupno fizičko tijelo i odabiru informacije potrebne za oporavak.

VIBRACIJE ESENCIJA ▪ Ovo je baza koja sadrži vibracije cvjetnih enencija iz cijelog svijeta, esencija kristala, minerala, kaktusa, drveća, vrta i nebrojeno mnogo njihovih kombinacija.

VIBRACIJA PROSTORA, AGRICULTURE, ANIMALS ▪ To su veće baze, koje uz sve gore navedene informacije sadrže i dodatke za točno određenu potrebu. Koristim ih ciljano kod potpore za prostor, ekologiju i životinje.

Irena Antolak, Quantec praktičarka