Poklon za vas

Fraktal - Zaštita od elektrosmoga

Ovaj fraktal nosi informacije koje imaju za cilj ukloniti štetne učinke elektrosmoga na ljudsko tijelo kao i na okolinu.


Sliku možete isprintati na bilo kom materijalu i koristiti kao simbol na uređajima, u prostoru...
 
 

 
Slike iz galerije fraktala (na dnu stranice) možete koristiti kao pozadinsku sliku vašeg računala ili isprintanu u boji stavite u prostor prema osjećaju. Za slike veće rezolucije, možete mi se javite mailom.


Fraktali - energija prirode u prostoru

Fraktali se nalaze u samim temeljima prirode. Zbog svoje samosličnosti odnosno specifike ponavljanja oblika, možemo ih vidjeti svuda u prirodi. Oblik sadrži energiju, onda je jasno da je izvor energije kod fraktala neograničen!! Dakle, fraktali nam poklanjaju neograničeno jak izvor energije.

Putovanjem kroz fraktalne dimenzije možemo sebe dovesti izvan granica poznatog, svakodnevnog, pri čemu ostajemo u granicama prirodne skladnosti. Fraktali ojačavaju specifične frekvencije, prema tome fraktalne slike možemo koristiti u nalaženju frekvencija koje oslikavaju naše neograničeno slobodno razmišljanje i maštanje.

Vibracije fraktala polako prodiru u našu podsvijest, misli i osjećaje, a naše misli i osjećaji stvaraju našu sadašnjost i našu budućnost. Ako u svoj životni prostor unosimo pozitivne slike, one će polako djelovati pozitivno na naše živote na svim razinama. Jedan od načina da u svoj životni prostor unesemo još više radosti i veselja, dobrog raspoloženja i pozitivnih vibracija svakako su fraktalne slike.

 
Uživajte u fraktalnim dimenzijama:

Nema komentara:

Objavi komentar